Të Rejat e Fundit nga FA

Të gjithë artikujt


Gjeneralmajor Jeronim Bazo, mbajti një leksion dhe diskutoi me kursantët e Kursit të Lartë për Sigurinë dhe Mbrojtjen

E hënë, 27 tetor 2014

Kursi i Lartë për Sigurinë dhe Mbrojtjen (KLSM) është i gjashti në radhë që zhvillohet nga Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë. KLSM...Ministria e Mbrojtjes aktivitet sensibilizues në luftën kundër kancerit të gjirit

E mërkurë, 22 tetor 2014

Në ambientet e auditoriumit në MM u zhvillua një aktivitetit sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit me pjesëmarrjen e femrave në...Certifikohen kursantët e Kursit të 9-të Bazë të Forcave Speciale

E hënë, 13 tetor 2014

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo, mori pjesë në ceremoninë e certifikimit të Kursit të 9-të Bazë të Forcave...Tirana mirëpret ndeshjen miqësore të futbollit midis ekipit të FA dhe FSK

E hënë, 13 tetor 2014

Dimension i shtuar i bashkëpunimit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës, është edhe ai në fushën kulturore -...Gjeneral Bazo prezanton komandantin e Komandës Mbështetëse

E shtunë, 11 tetor 2014

Në ambientet e Komandës Mbështetëse u zhvillua ceremonia e prezantimit të komandantit të strukturës më të re të Forcave të Armatosura. Në...Kthehet në atdhe ekipi këshillues ushtarak MAT “Striking Eagle-5”

E premte, 03 tetor 2014

U zhvillua sot paradite, ceremonia e kthimit në atdhe të ekipit këshillues ushtarak të koduar MAT( Military Advisor Team-5) “Striking Eagle-5”, me...Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA gjeneralmajor Jeronim Bazo, vizitë zyrtare në Greqi

E martë, 30 shtator 2014

Nga data 29 shtator, shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneralmajor Jeronim Bazo është duke zhvilluar një vizitë zyrtare...Shtabi i Përgjithshëm, drekë për fëmijët dhe familjarët e ushtarakëve

E diel, 28 shtator 2014

Në mjediset e batalionit të Forcave Speciale në Zall-Herr, drejtuesit e Forcave të Armatosura, nën kujdesin e veçantë të ministres së Mbrojtjes,...U zhvillua ceremonia me rastin e daljes në rezervë të komandantit të Forcës Ajrore, gjeneral brigade Frederik Beltoja

E premte, 26 shtator 2014

Në ambientet e Bazës Ajrore Farkë u zhvillua ceremonia e daljes në rezervë të komandantit të Forcës Ajrore, gjeneral brigade Frederik Beltoja. Në...Komandanti i KFOR, gjeneralmajor Francesco Figliuolo, viziton vendin tonë

E martë, 23 shtator 2014

Sot paradite, shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor Jeronim Bazo, priti në një takim zyrtar komandantin e ri të KFOR,...Ju dhe FA

Të gjithë artikujt


Politikat e rekrutimit të ushtarëve profesionistë

Me kalimin e FASH në forcë tërësisht vullnetare profesioniste, është themelore që personeli i rekrutuar të ketë cilësitë më të larta për të...Si të rekrutohem

Me kalimin e FASH në forcë tërësisht vullnetare profesioniste, është themelore që personeli i rekrutuar të ketë cilësitë më të larta për të...Karriera e Oficerit

Oficeri aktiv i Forcave të Armatosura është shtetasi shqiptar që ka kryer arsimimin e lartë ushtarak brenda dhe jashtë vendit ose shtetasi...Karriera e Nënoficerit

Nënoficeri aktiv i Forcave të Armatosura është shtetasi shqiptar që ka kryer arsimimin e mesëm ose të lartë, kualifikimin përkatës të nënoficerit,...Video

Video Galeria

Shtypi në FA

Të gjithë artikujtMedia SocialeMoti